Oktoberlängtan och Eurovisionfeber

publicerat i

Jag städar och städar. Maken handlar och städar. Jag städar lite till och sonen tycker att det är väl "onödigt". Men det är ju inför hans firande som vi gnor omkring och fixar och gör fint. Suck... Jag tror att han egentligen är tacksam men verkar ha vaknat på fel sida idag. Maten lagar en cateringfirma, tack och lov. Smart idé det där med catering :)

Man ska inte klaga på värmen när den väl kommit men under hundpromenaden konstaterade jag att det var en tryckande, kvalmig värme idag. Undrar om det ska bli regn? Åska?

På lilla balkongen fläktar det skönt. Helt underbart att sitta där och äta en lätt lunch: Melon! Jag gillar verkligen melon :)
Hunden sitter bredvid och hoppas på att få smaka. Sen tar han sin tillflykt in i rummet och lägger sig och sover.

Snart bänkar sig den manliga delen av familjen framför TV:n. Hockeyfeber ;) Jag som inte är smittad kollar bara lite. Kommer att nöta rumpan i soffan i kväll istället. Eurovisionfeber? Kanske...

Nu när det blivit officiellt på Fb så kan jag "avslöja" det här också: Min äldste son och hans fina sambo ska bli föräldrar! Jag ska alltså bli Farmor!!!
I oktober. Kan man längta till oktober i maj? Javisst ;)
Jag är medveten om att jag läckt hemligheten till delar av släkt och vänner men nu vet ni alla. Nu får ni hjälpa till att be för och hålla tummarna för att allt går bra!

Njut av våren! Eller ska man säga försommaren?

Kommentera inlägget här :