Din upplevelse

publicerat i Allmänt;
Kan man vara "vädersjuk"? Om detta tvista de lärde ;-) "Nonsens", säger en del, andra hävdar att det finns belägg för att man kan bli sjuk av väder. Svårt att bevisa dock. Som så mycket annat som "vanligt" folk påstår sig ha.
Jag är ingen expert på andras symptom men jag vet bara att när en väderväxling är på gång får jag ofta ont i kroppen, främst i lederna. Fuktigt och dimmigt väder är jobbigt också. Men jag inbillar mig kanske? Kan ju inte lägga fram några bevis... För inte kan väl jag, en vanlig enkel människa se och förstå samband? Och orsak och verkan...Bäst att fråga en expert eller en specialist.
Hi hi :-)) Tänk jag är så konstig så jag tror på mina egna upplevelser! Överallt finns de, de som vill tala om för dig vad som är sant och riktigt. De som vill ta ifrån dig det som är sant för dig och dina egna upplevelser. Det tycker jag är så kränkande. Jag hade en gång ett jobbigt utvecklingssamtal med en arbetsledare. Jag nådde inte fram med mitt budskap för jag möttes hela tiden av: "Det där är bara din upplevelse. Sanningen är något annat."
Så kränkande!
Reagerar starkt när folk berättar om sina trosupplevelelser, sina "övernaturliga" upplevelser och bemöts av hån från sk expertis. Hur kan någon säga att någon annans människas upplevelse är osann?
Låt inte någon ta din upplevelse från dig! Du vet Att du upplevde och du vet Vad du upplevde! Inte sant?;-))
Bra utsikt där uppe i trädtoppen!

Så här fint var vädret i lördags.

Så här var vädret igår. Är det sånt här väder som L Winnerbäck kallar för "tandläkarväder" tro?

I morgon ska jag till tandläkaren. Kontroll. Jag har inte tandläkarskräck men vet att det finns en hel del som måste åtgärdas i år...

Nu ska jag se på "Vem tror du att du är". Ska tända ljus och tänka på mina vänner som har det jobbigt nu.

Var rädda om er alla och tro på era upplevelser❤️

Kommentera inlägget här :