Hosta och spöken

publicerat i Allmänt;

Glass! Jag säger bara: GLASS!!
Gott och fantastiskt skönt att äta när man är hes och halsen känns som ett rivjärn.
Den laktosfria Krossad Choklad från Sia är min klara favorit :)
Folk brukar råda en att ta något starkt att dricka, whisky t ex, men jag håller mig till vatten. Mängder med vatten. Det blir många toa-besök...;)
Har en jobbig hosta också. Jobbigast är det när jag skrattar. Det blir ett sånt där kraxande skratt som river i halsen. Och just idag har mina vänner lagt upp så mycket kul på Facebook att skratta åt. :) Men det är ju läkande med skratt! Aldrig prövat på skratt-yoga men har hört att det fungerar. Får väl testa. Fast inte just nu...;) Host krax host...

Det utlovade regnet har inte kommit ännu.... Vinden var lite kall idag...det blir nog sol i morgon :)

Något av det bästa med hösten är att TV-tablåerna ser lite intressantare ut igen. Några favoritprogram startar upp igen. Ett av dem är "Det okända".
-"Det är ju bara fejk ju!", brukar min yngste son säga om det programmet. Det får stå för honom och alla andra skeptiker. Det finns andra program att titta på och en avstängningsknapp på TV:n ;)
Själv tittar jag gärna. Hi hi...

På tal om spöken. Det här är "Vita Damen"! Från utställningen i Verket i Avesta. Hon är i glas :) Men historierna om just Vita Damen är många där som på många andra ställen från gångna tider...
BUU!!! Hi hi ;)

Sov gott! Änglarna vakar över dig <3

Kommentera inlägget här :