Gåvor till dig

publicerat i Allmänt;
Att promenera, träna, motionera (för gammaldags ord??) är nödvändigt för kropp och själ. Att röra på sig. Lika nödvändigt är att meditera. I alla fall för mig. Att slappna av, koppla från bruset, kraven, intrycken och försöka få ro i mitt inre. Att se de inre bilderna och lyssna på den inre rösten.
Under min sjukdomstid kunde jag inte meditera. Det var kaos. Obalans. När jag åter försökte meditera var jag en "nybörjare" igen. Det var nästan omöjligt att låta störande tankar bara komma och gå. Jag liksom fastnade där i bilden av den överfulla tvättkorgen eller den jobbiga tandbehandlingen som låg en vecka framåt....;-) Så då satte jag på meditationsskivor och lät mig ledas in i meditationen. 
Nu går det lättare. För många är problemet att hitta tid och lugn och ro. Man får försöka skapa sig detta. Unna sig en liten stund.
Nyligen kom plötsligt en meditation till mig när jag mediterade. Kände att den vill jag dela med mig av :-)
Liten meditation:
Sätt dig bekvämt. Håll händerna i knät med handflatorna uppåt. Slut dina ögon och ta ett djupt andetag.
Tänk dig att det kommer fram en ängel till dig och lägger en gåva i din vänstra hand. Gåvan är Kärlek. Slut din hand och känn hur Kärleken sprider sig upp till ditt hjärta.
Nu lägger ängeln en gåva i din högra hand. Gåvan är Vitt Ljus. Slut din hand och känn hur ljuset sprider sig i hela din kropp.
Öppna dina händer igen för nu kommer ännu en ängel fram till dig. Ängeln lägger gåvan Energi i din vänstra hand. Slut din hand. Känn hur Energi fyller din kropp och din själ. I din högra hand lägger ängeln ännu en gåva. Den gåvan är Din Önskning. Kanske frid, kanske glädje eller läkning eller något annat. Låt den fylla dig eller kanske gå till ett visst ställe inom dig...
Öppna dina händer och sitt en stund innan du öppnar dina ögon. Kanske vill du viska ett tack för dina gåvor?
Hoppas att det känns bra inom dig ❤️

Äntligen tittar nu solen fram denna söndag. Du skulle tittat fram för två timmar sen kära sol, enligt SMHI ;-) " Meteorologen är en luring, en riktig luring"... ;-))

Jag har ännu inte hittat min bok om vattenkristaller som jag tänkte citera ur..den måste fått fötter och travat iväg...eller vingar...kanske...;-)

Ljus, glädje och hopp önskar jag Dig denna dag och inför den nya veckan!
❤️

Kommentera inlägget här :