Vårrensning i ryggsäcken

publicerat i Allmänt;
Oftast flyter orden fram så lätt. Ibland stakar jag mig fram. Som idag. Mycket vill fram men stöter på någon form av spärr. Spärren kan vara min trötthet. Kanske beror tröttheten på våren? Jag älskar ljuset och pånyttfödelsen men stundvis blir intrycken för många på en gång. Jag behöver samla mig, koppla av och koppla från. Vila och meditera.

Är inne i en utrensningsperiod igen. Det poppar upp en massa märkliga och jobbiga minnen från det förflutna. Nu har jag lärt mig att hantera detta bättre. Istället för att grubbla och bli frustrerad ber jag änglarna om hjälp att kapa banden till dessa händelser. Ibland kan det finnas anledning att förlåta mig själv eller förlåta någon annan. Men allt handlar ju om sånt som redan hänt. Sånt jag inte kan ändra på nu. Ändå poppar det upp...Det behöver väl komma upp till ytan för att kunna rensas bort. Så mycket skräp som inte är till någon nytta alls. Varför har jag sparat på det?? Visst en del av det har jag väl lärt mig något av men det mesta har nog bara legat där och gnagt...

Så jag tar av mig min skavande ryggsäck och rensar ur...igen...Ger utrymme för nya, positiva händelser och varma minnen. 
Det är som en vårrensning i garderob eller förråd. :-) Skillnaden är bara att i den själsliga rensningen finns inget att lämna bort till någon annan. Inget för Blocket eller second hand. :-) Allting slängs eller bränns! Bort, bort! Fyller ingen funktion längre! 
Jag vill gå in i den nya tiden med en lätt ryggsäck :-)
Vårfint på balkongen

Nu är det lördagskväll. Efter en dag med shopping på stan och långpromenad med make och hund blir det "soffhäng" framför TV:n i kväll.

Ljus och kärlek
❤️


Kommentera inlägget här :