Slask, silver och kärlek

publicerat i Allmänt;
Ordet för dagen är: Slask! :-) Då får man bestämma sig hur man ska förhålla sig. Bli sur och tycka att livet är hopplöst eller "gilla läget" och ta en långpromenad med hunden, trots allt. 

Det blev en promenad med hunden. När vi kom in hade hunden "smutsbruna strumpor". Direkt in i duschen! Sen kom han utfarande från duschen som en virvelvind. Runt, runt i lägenheten...
Inte nog med att man måste duscha, fick inte ligga i soffan sen för den skulle dammsugas! Så då la jag mig på dynorna  som låg på golvet...Så synd om mig!!! ;-)


Medan vi var ute och gick tog Sverige sin första medalj i OS. Tack Charlotte Kalla för den! .-) Silver! Bra! Hurra!

Varför jag inte tittade? Erkänner att jag är ovanligt ointresserad av OS i år. Vet inte varför. Kanske blir det mer tittande senare. Jag gläds åt alla framgångar förstås!

Jag såg det mesta av invigningen igår. Det var en tjusig uppvisning. Mer vill jag inte säga om den... För mig är det så påtagligt att sport och politik hör ihop. Och att allt handlar om pengar. Men lycka till alla tävlande ❤️ Ni är fantastiska vare sig ni tar guld eller blir sist! Att träna, att satsa, att komma med i OS, det är stort!!!

Nu lyser solen in! Städningen är klar. Tvättmaskinen brummar. Jag har bestämt mig för att titta ner i en tom tvättkorg idag! :-)
Det skulle vara "stort" för mig ;-)
Framgång i det lilla ❤️

Om man kan glädja sig åt det lilla, har man mycket att vara glad över, som bekant :-))

Jag läser nu Andreas Lundstedts bok: Mitt positiva liv. Mycket bra bok. Om Andreas uppväxt i Knivsta (särskilt intressant för mig som gammal Knivstabo), om hans framgångar och misslyckanden i nöjesbranschen och framför allt om hur det är att leva som homosexuell och hiv-positiv...I vårt land, i vår tid... Det är en självutlämnande bok och smärtsam bok men också underhållande och intressant. Och naturligtvis handlar den om kärlek ❤️

Välj kärlek!
Kram
❤️
Ett hjärta på himlen idag :-) Och är det inte en ängel där uppe till vänster? ;-)


Kommentera inlägget här :