Läs boken!

publicerat i Allmänt;
Det är en bit att gå för att posta brev i gula lådan, här i skogen. Men man får sig en skön promenad. ;-) Det är fantastiskt att det fortfarande finns en brevlåda här! 
Vackra stammar

Att ha hund är ett bra sätt att komma ut på promenad också. Vår hund njuter av snö och vinter. Alla dessa spår i snön, alla dessa lukter....Nu ligger han utslagen i soffan och sover. Det blev inte mycket till förmiddagssömn men nu är det eftermiddag. ;-)
"Men nu har jag varit ute länge. Känner  mig trött och vill sova. Nu vill jag gå in!"

Solen kom fram och lyste upp tillvaron. Fåglarna kvidderittade och ekorren hängde upp och ner i fågelmataren. När vi kom ut på gården kilade hen snabbt upp i närmsta träd. Satt där på en gren och försökte se "osynlig" ut. Men vi såg dig, din lilla rackare ;-) Hunden struntar i ekorren numera. Verkar ha kommit till insikt om att hundar inte kan klättra i träd....


Januari går mot sitt slut. Visst går tiden fort men jag tycker ändå att nyåret känns avlägset. 


Det var ett tag sen jag läste ut "Till himlen och tillbaka". Av neurokirurgen Eben Alexander. Och jag utlovade en recension. Jag vill helt enkelt uttrycka mig så här: Om du är öppen för ett möte mellan vetenskap och andlighet: läs boken!
Om du inte är öppen för ett möte mellan vetenskap och andlighet: läs boken!
Det är inte lätt att hitta rätta ord för Eben Alexander att uttrycka sin upplevelse på. Vi är så begränsade av tid och rum här på jorden. Men han lyckas ändå bra, Eben. Och så alla dessa vetenskapliga bevis och motbevis! Dessutom är det ju ett mirakel att Eben vaknade upp ur sin koma och var frisk!
En fantastisk bok, tycker jag. Läs den!
Undrar vem som lämnat såna här spår efter sig ???

Jag avslutar med bokens viktigaste budskap:
DU ÄR ÄLSKAD
❤️
Ute är det vinter. I stugan blommar ännu pelargonerna! :-)


Kommentera inlägget här :