Frågor och svar

publicerat i Allmänt;
Är det något du undrar över? Något du vill ha svar på? Fråga en specialist! Var finns dem? Svar: Skaffa en app eller läs Aftonbladets nätbilaga. Du kan t o m få svar på sådant du aldrig ens någonsin skulle funderat på om inte frågan plötsligt dykt upp och skrikit mot dig.
"Lever du med rätt person? - så vet du"
"Så vet du om det är dags att skiljas."
"Kan jag ha myggmedel i underlivet?"
Och så vidare...
;-)

Vi kan fråga så kallade "experter" om precis allting och få snabba svar...vi behöver inte ens formulera frågorna! Så bra! Eller? Jag vet inte jag...risken finns att vi bara söker svaren utanför oss själva, att vi slutar tro på vårt eget omdöme...

Det finns många bra appar. Och det finns många onödiga appar. Det finns appar där du kan hitta någon att vara otrogen med t ex....??? Du sjuka värld, säger jag!! Är inte livet tillräckligt komplicerat ändå?

Mest skrattar jag åt detta men visst är det samtidigt lite sorgligt....?

Maken har nu byggt färdigt staket och grind. Fint blev det. :-) Återstår målning. Senare. För att inte bli rastlös har han redan satt igång med nästa projekt, vedhuggning. 


Och jag vilar. Febern är kvar i min kropp. Sol, värme och feber är ingen lyckad kombination men jag sitter ute i skuggan då och då.
Hund i gräsmatta ;-)

Mina tankar glider iväg till jordens oroshärdar. Speciellt till Gazaremsans barn...Så många barns liv har offrats i detta galna krig... Jag vill inte tända ljus i den här värmen men sänder mina tankar och ber för de skadade, de sörjande, de hemlösa, de rädda..
Och jag blir åter igen påmind om hur mycket jag själv har att vara tacksam över ❤️

Tre tackord idag:
Tack för
Solskenet
Tryggheten
Vilan
❤️
Vacker regnbåge efter regnet igår ❤️

Lita på ditt omdöme!
Lita på din intuition!
Svaren finns inom dig ❤️
Och om du ändå inte finner svaret, fixa en vettig app eller fråga en klok medmänniska :-)

Ljus och kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :