En fråga till Dig

publicerat i Allmänt;
Jag har en liten fråga till Dig:
Vill du vandra med mig på Kärleksvägen? ❤️
Min resa på Bättringsvägen fortsätter liksom min andliga resa men jag känner att jag "slår ihop dem" med mitt återuppväckta engagemang för den goda kampen för allas lika värde. Det blir mer praktiskt så och faktum är ju att allt faktiskt handlar om Kärlek! 
Skulle bli så glad om du ville följa med mig. Gå vid min sida ❤️.
Vi behöver Alla Varandra!

De senaste dagarna har vi varit tre generationer här i torpet. Jag, min man, vår yngste son och min mor. Vi har pratat mycket, samtalat och diskuterat. Om små ting och om stora allvarliga ämnen. Och till min förvåning och glädje märker jag hur lika vi tycker och känner. Speciellt rörande rasism och homofobi....

"Innan du blir kapitalist, kommunist,monetarist, anarkist, marxist, fascist, terrorist, imperialist, socialist, syndikalist eller rentav folkpartist måste lilla du förstå att så snart som du kan gå bör du stultande gå med i det världsparti för fred som går före allt annat.
Alla - ismer där vi stannat är sekunda, inte störst. Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
- Tage Danielsson -

Underbara Tage! Ingen kunde/kan uttrycka sig som Du! Tack! ❤️

"Världsparti för fred"... 
Freden börjar inom oss alla. Tillsammans är vi starka. Mirakel sker. ❤️

Idag kom solen. Juni börjar perfekt. När jag kom in i lilla stugan i morse var det dukat för frukost. Men mamma var inte där. Inte heller hennes gåstavar. Hon hade gått på en ensam promenad till sjön där hon njutit av stillheten och ron. Det är så härligt att se henne. Allt som var omöjligt i vintras och våras är nu möjligt. ❤️
Nyplockade Liljekonvaljer 


En annan sak jag glädjer mig över är att en av mina fyrbenta vänner nu har piggat på sig efter sin operation. Härligt!
❤️

Mamma, jag och min make satt idag i solskenet och sjöng gamla schlagers från 60 och 70- talet. Och skrattade gott åt vårt "nostalgifnatt" :-)

Men åter till Här och Nu.
Nu startar vi resan längs Kärleksvägen!
❤️
Ljus och kärlek!
❤️

Kommentera inlägget här :