Inte ge upp hoppet

publicerat i Allmänt;
Vad gör man när det regnar i torpet en lördag? Vi åker in till stan och jobbar ;-) 

På vägen in lyssnar vi på "Vinyl" på radion.Härliga gamla godingar. Originalen är ju ändå bäst, oftast i alla fall. Det finns bra covers men ibland önskar man att de låtit bli. Sonen lyssnar mycket på musik. Så att alla hör ;-) Ibland stannar jag upp och lyssnar..."men, är det inte?"..."det låter nästan som...." -Nä", säger sonen, "det är en ny låt". Men jag är bombsäker, innan den där rapparen kom in då lät det som....Sonen låter sig inte övertygas förrän han letat rätt på "mitt påstådda original". Okey...Jag hävdar att originalet är bäst, sonen tycker naturligtvis tvärtom ;-) 

Missförstå mig inte, jag lyssnar gärna på ny musik, också! :-)

Det är uppehåll nu. Gråmulet. Endast 14 grader. Jag försöker dra mig till minnes när det var jag satt ute och svettades i solen senast....inte i juni...måste ha varit i maj...eller i april innan snön kom...??
En titt bakåt i kalendern visar att jag noterat + 31 den 25 maj och i veckan före Valborg står det: "sommarvarmt"...
Satt ute i solen gjorde jag senast i går. I lä. Snacka om perfekt sommar att bygga vindskydd!
Snart färdigt :-)

Två vänner har rest till solen och värmen i Spanien...En kusin visar upp bilder från huset och stranden i Grekland....å, jag vill också!!!!

Än ska man väl inte ge upp hoppet om sol och bad....


Och så fick de varandra till slut, Carl-Philip och Sofia...❤️

Och på Gotland är det stor manifestation mot SvP idag. Bl a ska 17 av öns många kyrkor låta klockorna ringa för att varna för fara...

Det svartvita flugsnapparparet har fullt upp nu. De små, ännu duniga ungarna, sitter på grenarna i björken och föräldrarna har fullt sjå med att flyga omkring på jakt efter föda att mata ungarna med. Flyga kan ungarna göra lite men skaffa mat själva verkar de inte vara mogna till ännu.


Visste du att hanen kommer före honan i början av maj? Hanen börjar genast leta efter ett bra bo. När honan sen kommer, flyger hanen runt och visar henne olika förslag. Hon får välja vilket hon tycker är bäst. Finns det en fågelholk väljer hon den :-)
Kärlek ❤️
(Källa: Första Fågelboken L Klinting)

Och så hittar några solstrålar in här till mig...tack ❤️

Önskar många solstrålar till Dig
❤️

Kommentera inlägget här :