Vackra november

publicerat i Allmänt;
Tidigt upp. Efter en god och stadig frukost kramar vi om mamma och tackar för fina dagar. Alltid lika svårt att lämna henne. Men vet att hon har så många goda vänner som ser till att hon har det bra. Och om några dagar kommer kärt besök. 

Dessutom kommer mamma upp till oss i jul.

Igår besökte vi kyrkogården där mammas make ligger. Där var så fint. Det känns konstigt att det hunnit gå två år redan...Märker att mamma fortfarande talar om "vi" och "oss" och "vår". Och jag pratar också i pluralis. "Ni"och "er"...


Maken och jag hade med oss en "platt-TV" till henne. Vår gamla, men för henne blev den som "ny". Ut med hennes ("deras") gamla "tjock-tv", en gammal trotjänare. Men TV-bänken passade inte till nya TV:n...så vi fick ta en tur till IKEA...:-)

Efter sökande, tittande,frågande, ihop-plockande, korvätande, ihop-pusslande blev resultatet jättesnyggt!! :-) (jodå, det fattades naturligtvis en "pryl" men det funkade ändå)

Solen sken upp vår resa ända tills vi svängde mot Sala i Västerås. Tacksam för det. 
Vackraste rastplatsen. Borasjön. <3

Det grå, tunga molntäcket har nu spruckit upp lite när vi nu åker in i hemstaden :-) Känns välkomnande :-)

Nu håller vi tummarna för att Gefle vinner matchen så att vi kan se allsvensk fotboll här i stan nästa säsong igen!!! I den nya arenan...

Dagens datum är historisk. För 25 år sedan revs Berlinmuren :-)
En positiv händelse bland alla mörka. <3

Det finns ännu en positiv och historisk händelse som jag förknippar dagens datum med: en kär vän fyller år idag? Ålder? Äsch, ålder är bara siffror....;-) Grattis min vän!!!!

Borta bra - men hemma bäst :-)
Och i brevlådan hittade jag ett paket...fyllt med kärlek ❤️

Allt gott inför veckan som kommer!
Ljus och kärlek
❤️

Vackra november ❤️Kommentera inlägget här :