Spår

publicerat i Allmänt;
Kommer något att finnas kvar av mig när min livsväg är slut? Har jag lämnat några spår efter mig i sanden? Finns spåren kvar eller har vågorna raderat ut dem alla? Finns mina ord som ekon kvar bland bergen? Anas min energi någonstans?
Finns det alls några spår av mig när jag är borta? 
Mitt namn på en sten...
Foton i ett album
Mina tavlor i ett skrymsle någonstans
Kanske anas min energi hos någon som vandrar kvar här på jorden.
Ett namn i kyrkböckerna, ett bleknat foto...vem var hon?
Ja, vem var jag?
Vem är jag?
Mitt fotspår i sanden :-) (ser ut som en "glad fot!)

Det måste jag fundera på... Jag hoppas att jag har lämnat efter mig några bra energier här på jorden. Några leenden hoppas jag att jag har lämnat kvar. Att jag lämnat avtryck som kämpe för det goda och för allas lika värde...hoppas jag på... 


Någon som definitivt lämnat spår efter sig är härliga skådespelerskan Kim Anderzon! Vilken underbar energi hon utstrålade. "Dynamisk skådespelerska", säger kollegan Helge Skoog om henne. Och nog var hon speciell. Så sent som i måndags samlade hon sina vänner, ett 70-tal, till en stor, sista fest...sista föreställningen...så starkt gjort! <3


Igår blev jag av med ytterligare en "fördom". Det gillar jag! ;-)
Pamela Anderson var hos Skavlan. Jag blev nyfiken. Denna storbystade blondin som varit ihop med "fel" karlar, vad skulle hon ha att komma med??? Hm...Pamela visade sig vara en klok och engagerad kvinna. Djurrättsaktivist, framför allt i kampen för valarna. Hon berättade också om övergrepp som hon blivit utsatt för i barndomen. 

Igår kväll var Pamela i Sandviken (!) och invigde en ny krog där...;-)Minglade med Sandvikenborna...

Fördom nr 2 som jag blivit av med gäller prins Carl Philip. Jag tror inte att jag är ensam om detta. Vi var många som såg och hörde honom på Hellenius hörna...Bilden man fått av honom från tidningarna visade sig inte stämma med verkligheten. Till fördel för honom! Charmig, personlig och modig. Att han tog upp det känsliga ämnet dyslexi betyder nog mycket för många.

Två andra charmiga killar har jag haft hos mig ett par dagar. Nämligen mina söner. Förutom att vi ätit gott så har vi jobbat, jobbat,jobbat.....:-) Och skrattat :-)
De övergivna kattungarna jag skrev om senast visade sig vara en bluff... Men kattungarna har fått nya hem. Slutet gott, allting gott :-) 

Ingen snö har fallit här ännu och inga översvämningar har drabbat oss. Tacksam för det. 

Resa till Göteborg inplanerad. I övrigt är det mest jobb och vila och gemenskap som ligger framför mig. Tacksam för det också. Jag trivs med min tillvaro just nu. :-)

Grått och mörkt = tända ljus!
Dagens ord på vägen;
"Om du befinner dig i en situation som är svår att acceptera och tycka om, gå då in i tystnaden och sök sanningens ljus."
Eileen Caddy

NAMASTE 
❤️

Kommentera inlägget här :