Glädjetårar och glädjebubblor

publicerat i Allmänt;

Nu har pelargonerna satt fart :-)

Har du någon gång känt känslan av att du håller på "att gå under"? Att det känns tomt inuti samtidigt som det känns som om något gått sänder? Trots allt positivt omkring dig. Sol som skiner och värmer din kropp men inte når din själ. Du skrattar med andra men inte inom dig. Du ser fram emot händelser för att det är så det "ska" vara, men den inre förväntan saknas... Du är trött men kan inte sova dig pigg....du är samtidigt märkligt nog för rastlös för att vila...
Och tårarna vill ut, det känns som om du inte orkar bita ihop längre men du vet inte varför du gråter...

Så kände jag i morse. Kontaktade en mycket kär vän. Öste ur mig "allt". Hennes svar kom snabbt och det var så kärleksfullt så att glädjetårar kom och glädjebubblor fyllde mig. Något lättade, något som varit tungt inom mig. :-) Jag vandrar vidare på Kärleksvägen nu, med lite lättare steg och ögon öppnade för möjligheter och skönhet. Och glädje som når ända in i mig. 
Älskar Blåbär <3 Plockade hem och åt ihop med smultronglass...;-)


Livet vi lever just nu. Vi kan välja vad vi vill fylla det med. Om vi vill fylla det med fler och fler saker så krävs det pengar. Men tacksamhet, omtanke, vänskap, kärlek till dig själv och andra, glädje som kommer inifrån, solidaritet, ( ooops, det var ju väldigt PK ;-), respekt för djur och natur mm. Det är gratis. Kräver bara lite övning ibland. ;-)



Jag är så tacksam för alla ljusbärare jag mött de senaste åren. Kärleksfulla och hoppfulla människor som delar med sig av sitt inre ljus. 



Och nu kom det fler glädjetårar när ett positivt besked nådde mig. <3 Gällande en anhörig. <3
T o m denna skönhet hann slå ut i den sena värmen :-) Stockros.


Tänk så olika min förmiddag och min eftermiddag blev! Precis som livet är: det går upp och det går ner och det går upp och....

Tacksam <3

Hoppas få ett glädjande besked i morgon också. Den oron lämnar jag till änglarna. 

Ljung är vackert. 
Men "olycksbådande" att ta in, påstod min mormor. Det tror jag bara är skrock men jag plockar dem inte. De är vackrast där de står :-)

Ljus och kärlek, låt oss sprida detta i dessa orostider av hat och hot. Tillsammans skapar vi mirakel ❤️

Och låt glädjetårar rinna och glädjebubblor bubbla. När du kan och orkar <3





Kommentera inlägget här :