Skryter lite ;-)

publicerat i Allmänt;

Från Fb

"Röd och gul och vit och svart, gör det samma har han sagt, Jesus älskar alla barnen på vår jord."
Så sjöng en vän i telefon för ett tag sen och jag blev både förvånad och full av skratt eftersom jag själv gått och nynnat på samma visa ett tag.
Visan från söndagsskolan. Jodå, jag gick i söndagsskola. Tyckte väl aldrig att det var särskilt kul men den visan fastnade. Likaså hos min vän. Vi fick det här med allas lika värde, oberoende av hudfärg, med oss ända sen barnsben. Så är vi också nu båda två engagerade antirasister :-) 
Inte för att man behöver ha gått i söndagsskola för att vara det men i vårt fall har nog visan spelat en viss roll :-) Tror vi :-)

Vissa grupper i samhället idag skulle kanske kalla detta för "hjärntvätt" av små oskyldiga barn. Men jag kan lugnt säga att vi båda två växte upp till två självständigt tänkande och ifrågasättande kvinnor! ;-) 

Denna regniga dag är det skönt att ha vackra tulpaner att njuta av :-) Får lust att måla av dem men orken finns inte riktigt där. 
Men måla är ändå något jag snart ska sätta igång med på allvar. Jag ska testa Vedic Art. Till våren. Allt ska få ske i min takt och efter min ork. Har idag talat med min lärare. Jag känner att det här är precis det jag behöver göra nu. För läkningens skull. <3 Det känns så spännande! :-)

Visst får man väl "skryta" lite på sin egen blogg ?? Idag fick jag, lite försenat, men ändå ett paket på posten. Med fina födelsedagspresenter. Från äldste sonen med familj. Så mycket kärlek som jag måste dela med mig av, känner jag. 

<3 <3 <3
Lycka :-)

Nu har jag skrutit färdigt för idag ;-)

Maken är i Malmö. Jag och yngste sonen har jobbat ihop idag. Hunden har inte bestämt sig för om han är deprimerad för att husse är borta eller om han tycker att vi (jag och sonen) fungerar bra som sällskap.... 
Jag känner på mig att jag kommer dela säng med hunden i natt...Det brukar ofta resultera i att hunden tar upp större delen av sängen och jag ligger hopkrupen med knäna under hakan....En trött hund som vet att han inte får ligga i sängen väger minst ett ton! Jo, faktiskt! För det är totalt omöjligt att få honom att flytta sig....;-)

Allt gott!
Och du:
❤️


Kommentera inlägget här :