Solstrimmor och ögonblick

publicerat i Allmänt;
Solstrimmor.
Det är något speciellt med dem. Denna sommar. De är så ovanliga... Man får lust att fånga dem.
Solögonblicken vill man också fånga...

Solen dök upp mellan molnen sent i eftermiddags. Jag sjönk ner i solstolen som står där som ett "hån". Vände ansiktet upp mot solen och lät den lysa på min bleka hud. Sköööönt...
Vinbären rodnar långsamt...

Ungarna är överallt. Både i luften och på gräsmattan. Det kryllar av dem. Fågelungar alltså :-) Svalor och sädesärlor. Stod länge och betraktade Sädesärlorna. En del är runda, andra smala, några lite fjuniga :-)

Eftersom min värkande kropp tvingar mig att vara stilla har jag passat på att gå in i en annan värld. I en bok :-) Läst en sån där "feelgood-bok". "Om du bara visste" heter den. Av Caroline Säfstrand. En bok jag köpte för att jag gillade omslagsbilden. Handlar om två kvinnors livsöden...Rekommenderas! 



Att se på Alcazars show på Allsången igår var ett härligt, energigivande nöje! Vilken energi de utstrålar!!! Och det är svårt att sitta still till den musiken ;-)

Lyssnade på Sommar idag. Väldigt intressant om kvinnoideal på 30-talet. Om hemmafrurollen...Lärde mig en hel del faktiskt av Kristina Sandberg, författare och psykolog. Tacksam för att jag lever nu...även om kvinnoidealet kan vara väldigt märkligt idag också...mycket har förändrats till det bättre, annat hänger kvar...

Att försöka fånga solglittret i gräset är inte så lätt men så här blev det

Himlen i kväll

Sov Gott!
❤️





Kommentera inlägget här :