Omedelbar kontakt

publicerat i Allmänt;
Solen skiner in och visar upp hur lägenheten egentligen ser ut. Dammet och kladdet som inte syns i det vanliga gråa novemberljuset... ;-) Men, jag städade ju igår!!! 

Äh, jag har gjort så gott jag kunnat, så det så! Nu låter jag solstrålarna värma min kropp och mitt sinne istället :-)

Ska snart iväg och träffa en ny "vän". Vi blev vänner på Fb igår, nu ska vi ses i verkligheten. Bara som hastigast men ändå :-)

Och nu har vi träffats! Vilket härligt möte! Vilken underbar människa! Ibland är allt bara så där "omedelbart" och "självklart" :-) Som om man möter någon som man inte känner, men ändå känner...Häftigt! 

En del kallar sådana möten för "personkemi", men nej, jag vet att det är djupare än så :-)

Anledningen till vårt möte var detta hjärta som jag köpt av henne. Pengarna går till en insamling för en gemensam kär vän som behöver hjälp just nu. ❤️ Blir du intresserad, lämna en kommentar :-)

Tack och lov att man inte är politiker i dessa dagar. Att hitta vettiga lösningar och få till samarbete angående flyktingkrisen. Inte lätt! Och hur de än gör så gnälls det. Vi kommer nog ha en hel del utbrända politiker framöver.  Men jag är stolt över Sverige. För öppenheten och medmänskligheten. Jag vet inte om gränskontroller är bästa lösningen men kanske är det värt att testa? 
"Vår historia, alla invandrares historia, är lika mycket en del av Sveriges historia som svenskarnas."
Tilde de Paula Eby
Ur boken "Tiden läker alla sår"
Läs den! 
❤️

Det gnälls mycket på TV nuförtiden. Jag håller med om att mycket är "mindre bra". Men man "måste" inte titta...;-) Allt är dock inte dåligt. Det finns pärlor, som "Jills veranda" t ex. Det är sådana program som jag mår bra av, trots att jag inte är "country-frälst" ;-) Du har säkert någon egen favorit du också? 


"Det är vackrast när det skymmer..." :-)

"Tiden läker inga sår. Inte av sig självt. Men goda gärningar gör det. Goda gärningar har möjligheten att reparera och läka nästan alla sorters sår. Med tiden."
Tilde de Paula Eby
❤️

Kom ihåg att solen går upp för Dig i morgon också! 
Ljus och Kärlek
❤️


Kommentera inlägget här :