Gudrun, Pia, Surolle, Ebba

publicerat i Allmänt;

Jag protesterar bara lite när mamma säger till mig att gå och vila. Visst är jag tacksam över att hon vill ta disken, men det sitter där, det där "jag borde"...
Både maken och jag har stort behov av vila nu. För ovanlighetens skull säger även makens kropp "stopp". Den kanske också säger: "du är inte 25 år längre...";-)

Vi har haft fina vänner här på fika, prat och skratt. Det ligger en skön avkoppling i det också. :-) Och så fick vi tips om skötsel av vinbuskarna.

Jag glömde att skriva om OS i går. Om fotbollstjejerna! Wow! Jag vågade knappt titta. Men vilket häftigt resultat!

Älskade Pia Sundhage <3

I torsdags, i Österbybruk, var min syster, jag och vår mor, på Gudrun Sjödén-utställningen. Det är väl så att antingen så gillar man Gudruns design eller så tar man avstånd helt. Själv är jag vill lite "kulturtant" på det sättet att jag ibland unnar mig att köpa något från henne. Något som jag tycker är snyggt. Och sköna är alla hennes kläder. Skapade för kvinnors kroppar. Följer inga trender. Färggrant och mönstrat. Ekotänk. Och hennes kollektion för hemmet är något jag alltid gillar. Vad man nu än tycker om hennes skapelser så är hon ändå en intressant och framgångsrik affärskvinna!

Jag gillar det där med att "modellerna är snälla mot oss med flydda midjor" :-))

Vad gjorde våra makar när vi gick på Gudrunutställningen? Jo, de gick på guidad tur i gamla smedjan. :-)

En annan intressant utställning var den i Sadelmakarlängan. Både mamma och jag reagerade på samma sätt när vi möttes av konsten i lokalen. Vi sken upp och blev glada! "Men vad kul det här var!"
Glas och trä möttes i Ebba von Wachenfeldts och Jögge Surolle Sundqvists utställning!

Styrka, kraft och mod!
Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :