Land i sikte!

publicerat i Allmänt;

När vi väl kom ombord och hittat våra platser, förlig salong, bredvid damtoaletten och damen bakom slutat svära till sina medpassagerare, konstaterade vi att det var betydligt lugnare att åka i slutet av april än i slutet av augusti...
Ett fasligt springande här på folk. Det slås i dörrar, det pratas högt i mobiler, hundar skäller...riktigt kul att studera folk. En del pratar högt, andra viskar nästan till varandra. Vissa går bestämt och rakt fram, andra ser vilsna ut. Grupper med tonåringar, (skolklasser?) flabbar och springer, äldre personer balanserar brickor och försöker hitta tillbaka till sina platser. Det där med akterut och förut, och styrbord och babord...och var kom vi upp? Det är inte alltid så lätt på en stor båt. Vi har gått fel mer än en gång trots att vi tillhör de mer "erfarna" passagerarna. ;-)
Havet är lugnt och räkmackan var lika god som alltid.
Gäspar. Har varit vaken sen strax efter 5 i morse. Men det är inte lätt att sova när skolelever springer runt och leker kurragömma ;-)
Hoppas på bättre och lugnare plats på hemresan.
Visst låter jag som "turistens klagan"...? Hi hi..
Nu får jag sluta klaga! Jag har ju fönsterplats och bra utrymme för benen :-)
Land i sikte!

Värmen slog emot oss när vi kom i land. Gotland levererar! På hotellet stötte vi ihop med Staffan Scheja. Han spelar här i kväll. Snabbt ut på promenad längs havet och en fika på biblioteket med utsikt mot Almedalen. Njuter...:-)

Utsikt över takåsarna i Visby
Vi har två rum!

Hängmattor att ligga och vila i längs med strandpromenaden ;-)

Via Botaniska tillbaks till hotellet. Fler bilder från Botaniska kommer senare.

Till Österdahls Brygga tillsammans med äldsta lillasyster och hennes man. Vi fick sitta i Kajutan och äta väldigt god mat! Mysigt!

Sen vandrade vi i den ljumma vinden genom denna underbara stad. På bilden de fina hotellen som vi bott på tidigare. :-)

Jag och syrran :-)

Nu säger jag Godnatt. Hoppas att din dag varit bra!
❤️

Kommentera inlägget här :