"Som folk är mest" ;-)

publicerat i Allmänt;

En undran: "alla" pratar nu om "folket", att vi måste lyssna på "folket"...
Jag undrar nu vilka de är, "folket"...
Det borde ju vara alla i vårt land men det verkar handla om en diffus skara missnöjda...? Tillhör jag folket? Eller är det bara de som röstar på missnöjespartiet som är "folket"? För att vara "folk" ska man vara missnöjd? Eller??? Har missnöjespartiet tagit patent på "folket" och ska göra "folk" av alla och komma i regeringsställning? Och plötsligt själva tillhöra etablissemanget som "folket" var så missnöjda med?
Visst är jag missnöjd med ett och annat men jag skyller ju inte allt det på invandrarpolitiken... och visst tycker jag att integrationen kunde fungera bättre men den kan ju inte bli bättre genom att man motarbetar den. Eller?

Oj, nu uttryckte jag mig milt om det jag egentligen är förbaskad på ;-) Men jag vill ju inte framstå som "bråkig" ;-) Och jag är ju "som folk är mest"...??? Vad nu det innebär? ;-)

Ja, december är här och det är "julmarknadstider". :-) Jag har tre som jag är lockad att gå på denna helg och en nästa helg...det blir ett fasligt springande på mig då! Om det blir av, vi får se. Men mysigt vore det! :-)

Önskar Dig en fridfull och fin helg!
Var rädd om Dig och de dina.
Gå och kör försiktigt, det är förrädiskt halt på sina håll.

Frid, ljus och värme!
❤️

Kommentera inlägget här :