Poolplask

publicerat i Allmänt;

Tro inte att Kicki slutade försvinna mystiskt igår. Igår kväll när duschning och tandborstning var klar och Izabelle låg i sängen och farmor läser den vanliga godnattsagan...då kommer den där känslan igen...någon fattas...Kicki! Var är Kicki? Farfar tillkallas. Kicki är borta igen! Du måste leta...Det tar en stund sen kommer farfar med Kicki...och ordningen är återställd. ;-)
Idag har Kicki inte varit på rymmen men däremot har hon blivit blöt...och ligger på tork i solen.
För idag kom lilla poolen fram...

Det tar sin tid att fylla poolen men det är ju en del av nöjet. ;-)

Vilken fin sommardag det blev idag! Soligt och varmt. Yngste sonen på besök. Grillat. Glass. Samtal. Skratt. Lite bus. Men bara farmor och Izabelle vågade sig ner i poolen ;-) Det blev väl inte så mycket till bad, mer poolplask. ;-)

Morgonpromenad till sjön. Redan tidigt kändes det att det skulle bli en varm dag.
Yngste sonen åker hem. Med sig i bilen har han kartonger med grejer som är hans, från skoltiden bl a. Känns skönt att slippa ha det kvar här. Hej då! <3

Nu är det kväll. Maken måste åka in till stan och jobba lite. Izabelle och jag varvar ner. Bakar med Play-doh och ser på Barnkanalen. Snart är det dags för nattning igen. Tycker i alla fall farmor ;-) Ibland går det lätt, ibland blir det "strid"...;-)
Blir nog inget regn i kväll. Det kom en skur igår kväll och eftersom solen lyste samtidigt fick vi njuta av regnbågen! :-)

En av mina systrar heter Sara. Grattis på namnsdagen! Alla "Saror". :-)

De sjunger på TV:n att man ska ge sig själv en långsam kram och andas djupt. Det ska man bli lugn av. Kanske något att prova? ;-)

Vi har så smått börjat planera sommarens Gotlandsresa. Den är ännu bara en vision men kan kanske bli verklighet...;-) Lääängtar till ön.

Jag hoppas att Du har en fin sommar. Var rädd om Dig! Du är värdefull! Minns alltid det!
❤️

Kommentera inlägget här :