Eufori

publicerat i Allmänt;

Det var med en väldigt positiv känsla jag kröp till kojs igår kväll. Det sker mirakel! David mot Goliat. Det lilla landet Island besegrar jätten England. Vilken känsla! Och mitt i all hoppande och skuttande eufori sitter Lagerbäck stilla och möjligen ler lite. Han är cool han. ;-)
De blåklädda vikingarna från Island...ja, vad säger man? Vad har de gjort? Mirakel! <3
Så blev det dubbel Brexit för England...
Fotboll kan vara väldigt tråkigt att glo på men ibland blixtrar det till och blir vansinnigt, nagelbitande, spännande. Eller väldigt snyggt. Som när Italien möter Spanien. Ja, jag såg den matchen också och är nöjd med resultatet :-)


Aftonbladet bjöd på tre låtar från Bruce konsert igår och efter att ha lyssnat och sett den videon efter fotbollseuforin, ja, då kändes allt bara bra. ;-) Bruce är fantastisk! Ja, hela E Street Band är fantastiska. I alla fall i mina ögon och öron. <3

Det gnälls så mycket på TV och datorvärlden men att ha möjlighet att vara med på distans "när det händer", det stora och spännande, det är ju fantastiskt!
Igår kväll var Fb fullt med inlägg från vänner som annars aldrig ser på fotboll. Ord som "historisk" och "tänka sig att jag" , fanns med. ;-) Härligt!

Dagens jobb: packa upp och lägga upp nya varor. Det gillar jag! :-)

Och börsen tog ett "glädjeskutt" idag. :-) Stod det i tidningen. :-)

Och solen skiner efter regnskuren och kanske kan vi testa nya grillen idag. :-)

..."och trär sen upp dem på strå..."

Det riktiga sommarbäret om ni frågar mig. :-) Det både doftar och smakar sommar! <3

Till sist. "Stal" denna från Dregens status idag. Eller vi kan säga att jag "lånade" den ;-)

Sommar, sommar, sommar <3

Semesterråd:

Ta det lugnt! :-)
❤️

Kommentera inlägget här :