Lycklig

publicerat i Allmänt;

Idag är jag så lycklig att jag knappt kan beskriva det i ord. Anledningen ville jag så gärna visa på bild men det funkar inte att lägga upp bilder idag.
Hämtade min trumma idag. Den är så vacker så jag blev alldeles mållös. Målad av en mycket kär vän. En ljussyster, som jag inte träffat på länge, så det var så fantastiskt att få krama om henne igen och känna hennes helande värme. Ett underbart budskap följde med trumman och dessutom hade min vän målat en helt otroligt vacker tavla till mig. Mycket personlig. Jag är helt tagen av den värme och kärlek jag fick ta emot. ❤️❤️❤️

Nu ska jag bekanta mig med min trumma. Vi ska hitta vårt gemensamma ljud och rytm i vår takt. Ska bli underbart. ❤️ Tänk att man kan gå så länge bärande på en längtan utan att förstå vad man längtar efter. Idag förstod jag vad min längtan handlade om :-)

På vägen hem svängde vi förbi kära vänner i Månkarbo och fick plantor och tittade på deras fantastiska hönor och tuppar.

Tyvärr hade det hänt en olycka på E4:an norrut så vi stod stilla länge. Hoppas att det gått bra för de inblandade i olyckan.

Oj, hoppsan nu går det att få upp ett kort ändå!

❤️

En kissemiss var med också :-)

Ni förstår nog varför jag är lycklig :-)
Och väldigt tacksam ❤️

Sänder lyckovibbar till er alla. Hoppas att de sprids som ringar på vattnet. ❤️
I morgon börjar juli!
❤️
Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :