Avtryck

publicerat i Allmänt;
Kristi Himmelfärdsdag 2016
Ur boken "Vägen till inre lugn" Mike George

Hösten 1976 besökte jag Israel. En dag i Jerusalem befann jag mig i Himmelfärdskapellet, på Oljeberget, där Jesus enligt kristen och muslimsk tradition ska ha lämnat jorden för att återgå till himmelen. Inne i kapellet finns ett stenblock som sägs vara ett avtryck av Jesus högra fot. Ett motsvarande avtryck av vänstra foten finns i al-Aqsamosken. Nu tror ju inte jag att Jesus behövde "trampa igång" sig för sin himmelsfärd ;-) Men nog har han lämnat många avtryck och spår efter sig på sin jordevandring! :-)

Igår tystnade ännu en röst inom musiken. Såg reprisen av "Så mycket bättre" när det var Olles dag. Vilken speciell dag. Förutom ett viss inslag, (skjutningen) tycker jag att det var magiskt. Tack för låtarna, Olle Ljungström! R.I.P <3

"Det är du som väljer, så var noga med ditt val. Det är ändå du som väljer vem du är."
Foto från Olles Fb-sida
Du har också lämnat avtryck, Olle!

Mona Sahlin lämnar sitt uppdrag efter att ha gjort ännu ett personligt misstag. Och kommentarerna är fulla av hat. Liksom mot Åsa Romson. Okey, de har gjort felaktigheter och de kommer att få ta konsekvenserna av dem...men att hata???

Nu har jag varit i vackra Österbybruk. Medan jag fick behandling av min lillasyster som är osteopat promenerade maken och hunden runt i det underbara vädret och i de fina omgivningarna. 
Foto: Maken <3

Vi tar inte stora vägen hem utan den vackra via bl a Lövstabruk och Älvkarleby.


Känns bra i kroppen nu efter behandlingen. Avslappnat och lugnt :-)
Och så roligt att få prata med min syster. <3 

Naturen exploderar nu i det varma och soliga vädret. Till glädje mest. Dock kom den mindre välkomna allergin på besök... Ögonen rinner, jag snorar och det kliar i halsen...Jag är långt ifrån ensam om detta. Må det snabbt gå över för oss alla! 

Trevlig kväll!
❤️

Kommentera inlägget här :