Mellan skurarna

publicerat i Allmänt;

Vi passar på att ta en promenad mellan skurarna. Ner till sjön. Hunden verkar glad, även om han tvekade först, "det är ju blött ute" ;-) Det är lugnt och stilla vid sjön och de enda besökarna förutom vi är några änder. Väl hemkomna vill hunden sova igen. "Sa inte husse något om en slappardag?" :-)
Lite slappt blev det men också jobb. Dock inte "hundgöra" ;-)

Jag lär mig nya ord hela tiden och det gillar jag. Men alla nya ord är inte positiva. Ett ord som jag nyss lärt mig är: Faktaresistent. Ett negativt ord som, tyvärr, är väldigt aktuellt och sammanfattar attityden i vårt land idag. Faktaresistent...vi tar inte åt oss fakta för vi vill inte. Vi föredrar lögnerna och fördomarna. Vi orkar inte vara källkritiska. Och vi vill inte. Så sprids rasismen. Blixtsnabbt. Det har hänt förr och det händer nu. Tyvärr. Det skrämmer mig...

Löfven borde "prya" (F'låt "praoa") som polis en dag eller två...det skadar inte att vara ute i verkligheten innan man gör vissa uttalanden....eller bara helt enkelt lyssna på "vanliga" poliser istället för polischefer... Bara ett tips, liksom ;-)

En sån här regnig och mulen dag plockar jag fram och bläddrar i en underbar bok som jag köpte i Axmar i somras. Bläddrar fram till kapitel "Höst" :-)

Vackra bilder, härlig text och lockande recept :-) Inspirerande :-)

Älskade lavendel! Jag tänker spara din doft till höst och vinter :-)

Och nu tittade solen fram mellan molnen! En stund! Tack för det :-)

Önskar Dig en fin kväll!
❤️

Kommentera inlägget här :