Ont i skrattmusklerna ;-)

publicerat i Allmänt;

Gösta Ekman. Tack för alla skratt! <3 Jag minns att jag skrattade så mycket en gång att jag hasade ner från soffan och halvkvävd och dubbelvikt kiknade av skratt under soffbordet. Fick så ont i skrattmusklerna i magen efteråt men vad gjorde det? ;-) Tror det var en sketch med Papphammar...

Gösta. Vila i frid. <3

Är väl medveten om att det är 1 april när jag snabbt skummar rubrikerna i media på morgonen. I en tid av vardagliga fakenews (alternativ fakta) har en del tidningar slutat med aprilskämt...läser jag...jaha, så långt har det alltså gått ( om nu inte det är ett skämt?) 
Några har kvar traditionen. De är uppenbara. Som att Rolf Lassgård lämnar Gävle för att staden inte längre har sin småstadssjäl kvar när vi nu blivit över 100 000 ;-) I Göteborg skämtas det om att man ska bygga om en gammal spårvagn till en mobil förlossningsklinik..Vet inte ens om jag tycker att den är kul...? Trots att jag gillar Göteborgshumorn. 

Läser att 1 april är en bra dag att träna sig i källkritik. Hmm...en del behöver helt klart träna varje dag...;-) 


Dagens tulpaner <3

Vi gick på långpromenad idag. Genom skogen. Bara lite isfläckar här och var nu. Blåste kallt. När vi kom tillbaks till gården kom solen fram och vips så blev det lite varmare. :-) Vi längtar så efter värmen så att vi kan vara inne i gamla stugan och fixa. Och så ska det målas, lilla stugan ska snyggas upp med Falu rödfärg. Längesen sist. 

På tisdag kommer växthuset. 

Här växer solros. :-)

Ska passa på att gå ut i solen en stund. Här kommer dagens ägg: 

Minns inte var jag köpte denna. Den är lätt och vacker tycker jag. Dekorerad som en stjärnklar natthimmel. :-)

"Gå varsamt på vår jord.

Dela kärleksfulla ord"

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :