Aldrig ge upp

publicerat i Allmänt;

Vet du vad som kan hända om man öppnar ett överfyllt badrumsskåp? 

Man kan få en svart svullen stortå...
Och blir påmind om hur viktiga tårna är för balansen och motoriken . 

Lärdom: rensa badrumsskåpet! 
;-)

Izabelle undrar om jag har ont. Ja, lite, svarar jag. "Det går snart över", tröstar hon.
Ja, det går snart över. <3

Jag skäms lite, eller, snarare har dåligt samvete för att jag inte har hjälpt till på "jagärhär-sidan" på ett tag. Min ursäkt är att jag ibland måste vila från hatet. Det dränerar mig. Hade ingen susning om att hatet är så utbrett och så starkt bland många av oss svenskar. Nu vet jag. 
Men snart återvänder jag. För vi får aldrig ge upp. Hatet får inte vinna. 

Seglandes på himlen igår kväll...<3

Chattar med min fina vän i Grekland. Där kan man snacka om värmebölja! 38 -42 grader under en lång tid. Har sedan länge en stående inbjudan att komma på besök. Det lockar. Kanske till våren? Bättre temperaturer då. Mer "lagom" :-) Känns så fint att drömma om en resa dit just idag när det bara är att konstatera att jag är i ett skov igen. Ligger för ankar från och till. Vill ju vara med Izabelle också. 


Det blir många engelska ord i samtalen med Izabelle. Säga vad man vill om youtube men det är bra för språkinlärning. Izabelle säger inte rosa, grön, gul osv längre, nej det är pink, green, yellow som gäller nu. T ex. Jag kommer på mig själv med att både fråga och svara på engelska från och till. Det är så lätt att "halka in". Och Izabelle lär sig blixtsnabbt. Som man gör när man är barn och har en "oförstörd" hjärna. Jag lär mig också nya ord och saker men det tar lite längre tid numera...måste liksom upprepas och nötas in ;-))

Uppför gamla trappan där och sen till höger, där vilar jag idag ;-)

Jag erkänner: jag tycker om ostkrokar! (Ostbågar säger andra) Men jag överlever utan dem ;-) 
Läste att en restaurang (tillfälligt) öppnat med ostkrokar som huvudingrediens i sina maträtter...På Manhattan. (Var annars?) Hmmm...ja...vad ska man säga om detta? Det kanske blir succé? Eller en flopp? Forts följer...;-) 

Önskar dig en riktigt fin lördag-söndag!
Tack för att du ville läsa!

Kärleksljus 
❤️

Kommentera inlägget här :