På vandring i stad och i vatten

publicerat i Allmänt;

Tänk! En varm och solig dag igen! :-)

Vi startade dagen på allra bästa sätt: vandring i Botaniska trädgården.

Underbart att meditera en stund i S:t Olofs ruin.

Vi fortsatte sen vår vandring i solen på kullerstensgatorna till S:t Clemens ruin. Där är så fridfullt och vackert. 


Vi hade några ärenden i stan. Det blev lite mer till oss själva än vad vi tänkt. ;-) Vi gick och gick och gick. Träffade bekant, pratade en stund. Stannade vid ett mysigt fik och åt en god smörgås som lunch. Många restauranger har fortfarande platser utomhus. Det kändes så somrigt och härligt. Träffade en man som var bergsäker på att maken var Visbybo ;-) 


Café Paradiset
"Pelle Svanslös"

Efter vår fotvandring i stan åkte vi ut på landet och hälsade på min systerson med familj. Så trevligt, mysigt och kul! Tacksam över min härliga släkt.


Så blev det kväll. Vi åkte till Gnisvärd och gick ner till stranden. Och började vandra mot Tofta. Jag med fötterna i vattnet. Det blev ju inget bad denna gång men att vandra barfota i vattenbrynet det är något som jag älskar. Minnen från barndomens somrar dök upp. Lyckliga somrar vid havet. Andas in. Andas ut. Njut. Det är som terapi. Ljudet av vågorna. Syrsorna. Solen som är på väg ner. Ro för själen. <3

Tre och en halv kilometer gick vi i kväll. Tack min kropp att du klarade det! Och världens bästa fotbad är det!

Sista kvällen nu. I morgon eftermiddag åker vi hem till Sverige.

Är så tacksam för dessa härliga dagar på denna magiska ö. 

Tack för att du ville "följa med" :-) 

Och om du undrar om vi hade trevligt på puben igår kväll, så är svaret jaaa!!! Skönt också att vandra tillbaks till hotellet i den ljumma kvällen. Så tyst. Så fridfullt. Så magiskt. 

Kärleksljus 

❤️

Kommentera inlägget här :