"Packad och klar" ;-)

publicerat i Allmänt;

Har suttit på balkongen en stund, i solstrålars sken. Det kändes gott. Det glittrade så vackert på åns vatten. Det är skönt att vara i stan också! ;-) Jag vet att jag är välsignad. Lägenhet i vacker stad, vid en å och nära till havet. Torp i skogen nära en sjö. Jag är sååå tacksam. <3

Programmet igår, "Meningen med livet"...det gav inte mig så mycket som jag hoppats på. Kallifatides svar på frågan om vad som är meningen med livet: "meningen med livet är att söka vad som är meningen med livet"...kändes lite för "vanligt" men okey, det var hans svar. Han hade en tuff barndom och uppväxt. Var med om ohyggliga saker. Är ändå en sån ödmjuk man. 
Det jag tar med mig från programmet är en önskan om att få se Aten och Akropolis i verkligheten. Så vackert det ser ut! Och dess historia! Filosofins vagga. Gudarna, gudinnorna...

I morgon är jag förhoppningsvis på en underbar ö, vid den här tiden ;-)
Nästan "Packad och Klar" ;-) Packat för alla sorts väder. Det växlar fort på ön och kan vara väldigt olika väder i de olika väderstrecken. 

Och i politiken är det lite turbulent. Helt klart kommer AKB tvingas avgå. Men vem ska ersätta henne? Tycker varken om AKB eller hennes politik men jag tycker ändå synd om henne. Så jobbigt detta måste vara! 

Minne från juni månad <3

Jag ska själv ta med mig tankarna kring livets mening, på resan. Får se vad jag kommer fram till...sen i höst ska jag och en vän samtala om detta också. Filosofera ;-)


Kärleksljus och Hoppfullheter
❤️

Kommentera inlägget här :