Finns det hjärterum så....

publicerat i Allmänt;
(null)
:-)


Trendspaning! Hm...det är många sammanfattningar, krönikor och statistik över 2017 som nu dyker upp. Och så önskningar och förhoppningar inför nya året. 
Och som sagt: trendspaning...Där är jag lite skeptisk. Jag tror nämligen att det är något oväntat som dyker upp och blir en trend...
Men spana på! ;-) 

Jag hoppas att den nuvarande vädersituationen inte är en "trend" som håller sig fast in i nya året. Jag blir glad när jag ser bilder från ställen med snö, vit fin snö...och ledsen när jag tittar ut på halkan här hos oss. Det regnar på ishala vägar med olyckor som följd...och det är mörkt och grått...
Eller, jag är inte ledsen längre, bara less! :-(

Jag vet, jag brukar tjata om att det finns skönhet att upptäcka även i de grå nyanserna. Det vidhåller jag...men när det är bara en nyans och underkylt regn...nä, då ger jag upp.;-) 
(null)
Man kan hålla sig för skratt...

(null)
Januari 2017

Två saker som jag planerat och drömt om under 2017 gick i uppfyllelse! Jag åkte till Hälsingland och kramade glada Bosse i Hudiksvall! Och jag åkte till Karlstad och besökte Lars Lerins Sandgrund! (Och tänk att han var där precis just då!)

Tacksam för det som blev av. Och det som inte blev av var nog inte meningen att bli av. Eller så var det fel tidpunkt. Andra saker hände istället. :-) 

För att återgå till 2018. En sak vet vi med ganska stor säkerhet: 2018 är ett valår, så vi kommer inte att komma undan politisk valpropaganda! 

(null)
Två stora fina julklappsböcker att njuta av..<3 Tacksam!

Nu lägger sig mörkret över oss här i stan. Lite senare i eftermiddag kommer mamma. Så vi blir många runt bordet i kväll. :-) Och sover gör vi lite varstans i lägenheten ;-) Vad är det man säger? "Finns det hjärterum så...."
<3

Kärleksljus
❤️

Taggar: #hjärterum#valår#trendspaning;

Kommentera inlägget här :