Tråkiga jag ;-)

publicerat i Allmänt;

Nej, jag har inte tråkigt men jag känner mig tråkig. ;-) För jag har inget uppfriskande och glatt att komma med just nu. Jag sover dåligt pga ryggvärk och när jag väl somnar vaknar jag av mina egna "snusningar" och undrar förvirrat vad det är "som låter" ;-) Fniss :-)


Jaja...något som verkligen är tråkigt med mig just nu är jag har svårt att njuta av vårvintern. Visst, det är så vackert med den vita snön och solen som glittrar på isen...men jag vill ha vår! Slippa klä på mig lager på lager, stickiga mössor och varma sockor...

Jag önskar mig det varje år
Jag önskar mig en tidig Vår

Jag vet ju att månaden Mars
Kan vara som en dålig fars.

Ena dagen sol och tö
Andra dagen kallt och snö

Jag vill slippa frysa
Hellre i solen nysa

Fniss...ta det med en nypa salt...;-) Jag är inte deppig bara..."tråkig" ;-) 

"Man har det så roligt som man gör sig" heter det ju...
Så upp med smilgroparna nu! Såja! 
Här kommer några tråk...nej, fina bilder från vår promenad idag:


Okey, jag erkänner: vårvintern är vacker :-)


En befriande känsla sprider sig inom mig när jag tar av mig "tråktröjan" (den som sticker) och drar på mig den glada tröjan...hi hi...:-) 

En befriande känsla sprider sig också när vi lämnat in grejer vi inte behöver till Erikshjälpen. :-) Flera kartonger och kassar blev det. Skönt! Och förhoppningsvis blir de till glädje för andra och pengar till behövande. :-) 

Utrensning fortsätter...

Nu börjar det dofta gott från köket. Min make är en underbar kock! <3
Hunden tycker också att det doftar gott..;-) 

Mello ikväll? Ja, kanske. ;-)
Såg på Skavlan igår. Man får lite perspektiv på livet när man lyssnar på en man som vet att han snart ska dö...han heter Per Fugelli, är läkare, har obotlig cancer och skriver en bok om glädjeämnena i dödsfasen... läs det sista en gång till: "glädjeämnena i dödsfasen"...starkt! Mycket starkt! Se programmet om du inte gjorde det. Rekommenderas varmt. För nya perspektiv :-) 

Lev livet, här och nu! 
Det är inget fel att ha det lite "tråkigt" ibland. Och att känna sig tråkig, det får man också göra! Sen kan man byta tröja och le lite åt sig själv. ;-) 
Och det blir alltid en ny Vår, varje år!
❤️

Kommentera inlägget här :