Suck och suck och fniss ;-)

publicerat i Allmänt;

Hm...jag hade skrivit och sparat ett utkast...men det har nu försvunnit ut i cyberrymden någonstans...kanske var det någon som inte "gillade mina åsikter"? ;-) Ha ha ha :-) Man vet aldrig...;-) 


Jag tog mig tid till att "kolla läget" i aktuella debatter på nätet. För att stödja dem som försöker hålla en god, saklig och sansad ton i kommentarerna. Inte lätt där hatet är starkt men många, många i "jagärhär-gruppen" är enormt duktiga och tålmodiga. Jag beundrar dem.
Tänker inte ta upp något exempel, kan bara konstatera att "godhetstrakasseriet" fortsätter och nu blir man misstänkliggjord om man säger att man "tror på alla människors lika värde". Suck...
Budskapet är: "du tror att du är god men det är du inte"...suck...

Om man som jag, inte blundar för de problem som finns i ett mångkulturellt samhälle men inte upplever  att vi har totalt kaos i vårt land...då är jag naiv och landsförrädare bl a. Om jag tror att problemen går att lösa om vi alla hjälps åt, i stället för "att kasta ut invandrarna", då är jag en "idiot"...bl a. Suck...

Människovärde och godhet. Ska vi inte bevara detta i vårt land??? 
Jag tycker att det är livsviktigt! Och jag är långt ifrån ensam! Tack och lov <3

Mildare och fuktigare väder idag. Men långpromenad blev det ändå. Jag har funderat lite på framtida vintrar. Kommer mina barnbarnsbarn få uppleva snö? Åka skidor och pulka, bygga snölyktor och snögubbar? 

Men klimathotet är ju bara ett "hittepå" enligt vissa politiker, så det är väl "lugnt"...suck! 
Nej, det är allt annat än lugnt! 

Nu ska jag sluta sucka för idag. ;-) Eller nej, förresten, en suck till: 

Helgen gick fort, känner jag. Ny vecka väntar. Nya möjligheter väntar. Problem är till för att lösas. Motstånd och misstag är nya kunskaper. 

Oj, det var värst vad mycket klokheter jag kunde spotta ur mig på en gång. ;-)) Bäst jag slutar nu, det kan bli för mycket av det goda...eller är det inte det som är underbart? Fniss.
Ha det gott
❤️

Kommentera inlägget här :