Nyfrissad, första rosen, balkonghäng mm

publicerat i Allmänt;
Ska inte ni gå och lägga er snart? ;-) Vi satt och njöt av den vackra junikvällen och utsikten från balkongen i går kväll.
Solnedgång

Var till min frissa idag. Alltid lika mysigt och jag är så nöjd med resultatet. 
Tänker på "min" första frissa som mamma gick till och även jag och min syster. Hon hade sin salong hemma hos sig. Själv hade hon blonderat, tuperat hår med mörk botten, var kraftigt målad, pratade mycket och...rökte medan hon friserade...! 
Det här var slutet av 60-talet och början av 70-talet...det var så då...man rökte överallt! Nya snygga frisyren måste ju ha luktat cigarett! 

Så man kan lugnt säga att det finns saker som är bättre nu än förr... ;-)

Nu har första rosen slagit ut på busken från Visingsö. <3

Egentligen borde jag väl bara ignorera det men jag slutar aldrig förvånas över alla dessa konspirationsteorier som dyker upp om och om igen. Som den gamla om människan verkligen har varit på månen eller inte. Om alltihop var fejk? Oftast handlar det då om den första månlandningen...men...hur orkar folk hålla på med såna teorier? Finns det inte mera jordnära saker att fundera på? (Klimathotet t ex...fast det är ju också fejk enligt vissa...)
Moder Måne har inte mist sin magi för mig bara för att några gubbar varit där och hoppat på henne eller svävat runt henne. ;-) 


Kan man annat än älska dem, Midsommarblomstren? :-)
Så dök den äntligen upp igen, Sädesärlan. Och kom så nära att jag nästan kunde ta ett bra kort på den ;-)

Så har ännu en junidag gått. Varm och regnfri här där jag bor. "Another day for you and me in paradise"...


Frid och allt gott! 
❤️

Utsikt över ån klockan 23 igår kväll <3

Kommentera inlägget här :