Besök, glädje och budskap

publicerat i Allmänt;

Ibland måste man bara få glömma allt elände för en stund och brista ut i ett lyckligt JAAAAAA! Och vara stolt svensk. Eller rättare sagt vara stolt över Tre Kronor som tog hem VM-guldet till Sverige igen! 
Jo, vi såg matchen trots att vi i övrigt varit tämligen ointresserade av mästerskapet. Och inte trodde vi att de skulle slå Canada...wow!!!
Med Henke i målet och Bäckis på plan så var de "oslagbara" ;-) Nu tog jag allt i! Men det var ju så det var. ;-) 

Segerglädje! ;-)

I morse gav de sig iväg, barnbarnet och maken. Barnbarnet överlämnades till sin pappa och maken for vidare till släkt i Bålsta. Kvar blev jag och hunden. Alltid tomt efter Izabelle. Tomt och tyst. Längtar redan till nästa gång hon kommer. Men just nu vilar hunden och jag ;-) 


I samband med första promenaden upptäckte vi besökare på gården. 

Söta men "fräsiga" ;-)
Undrar vart mamma grävling är?

Hundens skall brydde de sig inte mycket om och när jag försökte "skälla" fräste de bara åt mig ;-) De verkar vara ganska kaxiga av sig. Vet att de har sitt gryt i närheten här, vid gamla ladan. Hoppas att de hittar andra ställen att vara på. Men tack för besöket. :-) 


Kan ju inte låta bli att undra över grävlingens budskap enligt Solöga: 

"Säg ifrån, stå på dig! Ge utlopp för dina känslor. Min gåva till dig är att vara bestämd."

Wow! Det budskapet gillar jag! Och tar till mig. :-)

Ja, det var senaste nytt från min lilla vrå av världen. 
Ser fram emot att få hem maken senare idag. Förhoppningsvis har han fått veta mer om sin släkt. Det där man inte hittar i kyrkböckerna. Berättelserna...Kanske några foton...Något svar...Någon ny spännande information...

Nu vill hunden ut igen. Akta er grävlingar! För nu kommer vi! ;-) 

För övrigt tänker jag trumma och meditera denna vecka. Känner att jag behöver det. Gå in i mig själv lite djupare, lyssna, se, vara, känna, ta emot energi. För att orka "säga ifrån och "stå på mig". :-)

Count your blessings <3

Ljus och Hopp
❤️

Kommentera inlägget här :