Så är det väl dags?

publicerat i Allmänt;

Spänningen var total. Något hade hänt i brittiska kungahuset. Pressen satt som på nålar. Spekulationerna gick hej vilt på nätet. Var drottningen död? Vid 11 fick vi svaret: Prins Philip går i pension! Ja, vad ska man säga annat än att är man 95 år så är det väl dags? ;-))

Efter aktivitet följer vila. Hunden vilar med huvudet på min mage. Så gör han alltid när husse "övergett" honom för en tur till stan. ;-) 

Tur att matte har en mjuk mage ;-)

Såg på första avsnittet av dokumentären om Kevin, 4 år, som mördades i Arvika 1998. Om de små bröderna som till slut "erkände" sig skyldiga...efter mängder med förhör...5 och 7 år gamla...

Så många frågetecken kring denna utredning. Inga bevis. Riktigt, riktigt otäckt...och de nu vuxna brödernas förstörda liv...Fortsättning följer...

Så märkligt att jag nu också läser Läckbergs bok "Häxan" som också handlar om barn som dödar barn...om erkännande med många frågetecken...
Som alltid skriver Läckberg väldigt bra...
Om du gillar deckare så rekommenderar jag denna. :-) 

Men verkligheten överträffar ju alltid dikten...tyvärr...

Men så händer det ju mirakel också i verkligheten! Som miraklet med planet som störtade i Gotttöra! Det var med i "Räddad av änglar" igår. Rekommenderas varmt, om du nu inte som jag sitter bänkad framför TV:n så fort Birkan Tore är med! ;-))

Egentligen hade jag tänkt skriva om något annat ur verkligheten men idag räcker inte orken till. Det får bli en annan dag. 

Dagen bjöd på sol och kyla. Lite varmare mot eftermiddagen. I morgon har de "lovat" upp mot + 21 grader!!! Hoppas det stämmer!
Längtar efter att få vädra ut i gamla stugan där vinterkylan fortfarande dominerar.

Ljus och Värme
❤️


Kommentera inlägget här :