Vinterdag i Maj

publicerat i Allmänt;

Morgon: en titt ut genom fönstret...Lägg till en isande kall vind.

Hunden vägrar gå ut...

Eftermiddag: snön har smält bort. Men trots en del sol är det väldigt kallt. Känns ytterst märkligt att vi hade en sommardag här i fredags...för det hade vi väl? Eller har jag drömt? ;-) 
Konstigt med såna här väldiga temperaturväxlingar...inte bra för min kropp, idag kom det tårar när värken blev bara för mycket. 

I övrigt så förflyter dagen i viloläge för det mesta. Gjorde en kraftansträngning och sorterade berget med tvättade strumpor...två plastkassar fulla och med få undantag var alla svarta....och som vanligt saknar en del sin make/maka...mysterium...;-) 

I viloläge blir det en del surfande på nätet. Oroväckande med rasister och nazister som stör och förstör fredliga demonstrationer. Och en passiv polis. Oroväckande. 

Jag vet inte om Macron kommer att bli en bra president. Vet för lite om honom och fransk politik. Men en sak är ju tydlig: franska folket röstade mot fascismen. Tack och lov! 
Macrons kärleksliv väcker dock stort intresse. Som det alltid gör när kvinnan i förhållandet är äldre. I detta fall 24 år äldre. Om det hade varit tvärtom hade knappt någon lyft på ögonbrynen. 
Hon var hans lärare när kärlek uppstod. Och kärleken håller! Han är 39, hon 64. 


För ett år sedan tittade hunden på oss och undrade varför vi satt ute klockan halv 7 på kvällen...
För två år sedan hade vi dessa skönheter stående ute på gården....

Sååå, 8 maj, kan se väldigt olika ut...;-)


Och på tal om det: i lördags var det denna speciella dag: 

Någon som kände sig motiverade att fira denna dag? Inte jag...;-)

En vän ser framemot en solresa till Kreta. Ett par andra vänner landade idag i solen i Spanien...själva tänker vi åka till Gnesta...;-) 


Varma och ljusa tankar från mig till Dig!
❤️

Kommentera inlägget här :