Trumresa och en prinsessa

publicerat i Allmänt;

Nej, men, nej, jag skulle inte köpa något jag inte...;-) 
Så kommer jag ändå hem med ett par snygga och sköna yogabyxor. ;-)
Min vän köpte ett par..."en tanke dunkade i huvudet...men ska inte du också?" Jo, det skulle jag ;-) 

Jag ljuger om jag säger att jag enbart mår bra efter att ha varit på  Alternativmässan. Så mycket ljud, så mycket energier, så mycket att titta på och smaka på...min tinnitus är värre än vanligt och huvudet känns tungt...men ändå, så härligt det var! Särskilt min ljussyster Cecilias trumresa. En meditation med trumma. En resa in i dig själv. In i din själ. Underbart!  

En vän lägger upp en länk till youtube på Fb. Hoola Bandoola sjunger Victor Jara. Så många minnen jag har med den. Och jag ryser lika mycket varje gång jag hör den. Dels för att det är en bra kampsång och för den sanna texten om Victor Jara som mördades i Chile för idag, 45 år sedan. Han kämpade för de förtryckta människorna. Och precis som min vän skriver på sin status: "Dags att börja sjunga de här sångerna igen!"

Nu har vi en liten prinsessa här. Hon ser ut som en prinsessa i sin håruppsättning och sin silverglänsande klänning. Det var kalas för hennes storebror idag. Men nu är hon här, barnbarnet och jag samlar nu ihop mig för godnattstunden. <3


Kärleksljus och Hoppfullheter
❤️

Först lite barn-TV :-)

Kommentera inlägget här :