Solröd näsa och rosa kinder

publicerat i Allmänt;
(null)
"För första gången denna vår kan jag sitta ute i solen och njuta. I lä på förstukvisten. Njuter av fågeldrill ackompanjerad av isdropp. :-)

Det finns nog inget som kan rädda Svenska Akademin nu...eller?
Ett sällskap med hemligheter och regler från 1700-talet. Männens hemligheter och regler. 
Och när maktmissbruk och  hemligheter  avslöjas så finns där kvinnor att skylla på...
Jag skrev nyligen att jag trodde att GW Persson hade rätt i att "kulturprofilens" hustru borde avgå...det tycker jag inte längre...
Vi lever i en tid av uppbrott, avslöjanden och maktskiften. På gott och på ont. Önskvärt är ju att det leder till jämlikhet och jämställdhet...men oj, vad mycket "skit" som ska plockas fram i ljuset innan alla förstår att förändringar måste ske. Gamla strukturer rasar...för att vi ska kunna bygga nytt. Bygga bättre. 
Man skyller på metoo också, att det bedrivs häxjakt (?)...sanningen är ju att metoo aldrig behövt finnas om männens övergrepp och maktmissbruk inte funnits...

Vårtecken: grannens snödroppar blommar.

(null)
Foto från tidigare år. Det var för djup snö för att komma åt att plåta i år...

En bild från dagens nyheter etsar sig fast i mig: bilden av en kåta som brinner.Efter flera års stridigheter brände nu myndigheterna ner en samekvinnas kåta...De svenska samerna har knappt några rättigheter...:-( Skam! 

Förutom vårtecken innehåller inte mitt inlägg något positivt idag, tyvärr...Det är så mycket negativt i rörelse detta valår. 

Så man får gå ut i solen och upptäcka vårtecken. Låta både kropp och själ tina upp. Omfamna oss själva och allt det och de vi älskar. 

Min äldste son med familj är på hemväg från Thailand. Bruna som pepparkakor förstås. :-) 
Nåja, jag har i alla fall en solröd näsa och lite rosa på kinderna ;-) 

Sol och Värme! 
❤️

Taggar: #solrödnäsa#förändringenstid#närmanbrännerkåtor#skam#rosakinder;

Kommentera inlägget här :