En alldeles speciell känsla

publicerat i Allmänt;
Det är en för mig väldigt speciell känsla att vandra i barndomens fotspår. Att gå från "stugan" ner via vändkorset (som inte gnisslar längre) till Tofta strand. Den varma sanden och upp och ner på sanddynerna. Den varma vinden. Solen som glittrar på havet. Ljudet av brusande vågor. Skummet mot stranden. Doften av salt vatten och tång. 

Jag gjorde den vandringen idag. Massor med år sedan sist. Och extra speciellt blev tillbakagången då jag hade sällskap av min farbror. Han har också sina barndomsminnen från stranden. 

Badade gjorde vi förstås! Det är den absolut mest underbara känslan som finns för mig, att bada i vågorna på Tofta strand! Sååå tacksam! 
Det var + 27 idag och en ljummen vind. Varmt i vattnet. Perfekt! <3 
Jag minns hur jag som barn/ung brukade tänka: "det här ska jag leva av resten av året".
Den där känslan...
(null)

Vi gjorde annat i dag också. Det fanns ju en ödekyrka kvar som vi inte hann besöka i maj. Så idag var det dags. Det här är Bara ödekyrka:
(null)

(null)

(null)

(null)
Lika vacker som de andra ödekyrkorna. Slumrande i vacker natur. Dock med en skillnad att här används fortfarande kyrkogården för gravar. 

Nära kyrkan finns ett intressant berg. 
(null)

Vi stötte inte på något troll men visst är detta en alldeles speciell plats... (null)
(null)

Därefter ett besök i vackra Roma Kloster. Där höll man på att plocka ner scenen efter sommarens teater. Fin konst såg vi men i övrigt var det inte mycket som var öppet. 

(null)
Änglar i Roma :-)

Tack för att du var här och ville läsa!

Kärleksljus
❤️

Taggar: #enalldelesspeciellkänsla#ibarndomensfotspår#baraödekyrka#offerplats#romakloster;

Kommentera inlägget här :