Bär vi samma längtan?

publicerat i Allmänt;
Fick en märklig känsla av nedstämdhet i naturen under promenaden idag. Eller kanske mer en känsla av längtan till våren? Träden som nickar under snömängden såg lite "deppiga" ut idag, eller bara helt enkelt trötta...Mulet, varmare och en lätt lite isig vind. Jag stannade upp då och då. Tyst var det. Knäpptyst. 

Igår kväll försökte jag få ordning på min "örtkurspärm". Upptäckte att jag missat att skriva ut ett par papper. Kom sen på att sätta alla papper i alfabetisk ordning. Det tog sin tid men underlättar självklart i framtiden. 
När jag läste och tittade på bilderna kom längtan till vår och sommar över mig. Kanske var det min längtan jag såg i naturen idag? Eller påverkade vi varandra? Bär vi samma längtan?
(null)
Det dröjer...en liten tid till...

Självklart ska det få vara vinter en liten tid till. Nu börjar ju snart sportloven. Och är vintern så här vacker så orkar även jag ;-) 

(null)
Längst upp i toppen samlas de, Domherrarna, både herrar och fruar. :-)

Fortfarande får programmet "Lerins lärlingar" mig att må så bra. Så mycket positivitet, äkta glädje, omtanke och kärlek! Kan man bli annat än lycklig? :-)

Värme till Dig!
Kärleksljus
❤️ (null)
Nu ska jag trumma en stund <3

Taggar: #larslerin#kärlek#trumma#längtantillvåren;

Kommentera inlägget här :