Sömnlös i Gävle

publicerat i Allmänt;
(null)
Ja, efter en sömnlös natt är det så här jag känner mig idag...;-)

Jag har haft möjlighet till både vila och sömn under dagen. Tack och lov. :-)

Mamma och jag satt vid "brunchbordet" och tittade ut. "Jo, men visst är det väl solen som försöker titta fram!?" "Ja, det blev lite ljusare plötsligt, inte lika grådisigt som igår..." "Eller"??? 
Nja, det var "eller" som var det rätta...
(null)
Konstaterade att lilla julkrubban från Mexico såg lite annorlunda ut efter barnbarnets besök än före...Några mystiska besökare...;-))

(null)
Nytt år. Nya kalendrar. Två favoriter. ÄnglaSari och Cecilia Rosenmåne <3 <3

När mörkret började lägga sig kom vi ut mamma och jag på en kortare promenad i området. Tog ett par kort från bron över Gavleån. Det blir inte så bra när man fotar i kvällsljus med mobilen men ändå... (null)
Ut mot havet
(null)
Mot stan

Ikväll är det fullmåne. :-)

Läser om spridningen av mässlingen. Kollade mitt "hälsokort" och jodå, jag mindes rätt, som 7-åring hade jag mässlingen. Minns att det var jobbigt och att rullgardinen var nerdragen dygnet runt. Var tydligen ljuskänslig under sjukdomsperioden. Aldrig hade jag väl trott att den sjukdomen skulle bryta ut igen! När mina söner var små var det självklart att vaccineras. Kan inte minnas att det var någon diskussion då. Vad som är rätt gällande biverkningar har jag ingen kunskap om. Skepticism är alltid vettigt men samtidigt...nja...i detta fall...??? 

Kanske har du börjat jobba igen. Kanske är du ledig. Hur som hoppas jag att Du mår bra. 

Hoppfullheter
❤️


Kommentera inlägget här :