Ett ögonblicks möte

publicerat i Allmänt;
Varit hemma i stan. Riktigt svalt i lägenheten men instängt. Öppnade fönster och hörde stadsljuden. Bilar, båtar och måsskrän. ;-) Och människor som pratade och skrattade. Det är en skön känsla med de där "hemmaljuden", lite tryggt så där. 
(null)
Utsikt från stora balkongen igår kväll. <3

Tvättat, varit till frissan, samt jobbat. 
När jag går genom centrum går jag fort. Fast att jag inte behöver. Men det är ju liksom stadens puls. Man hänger med. Går förbi en resebyrå. Ser en liten kille som sitter vid fönstret. Han ser mig och vinkar. Jag stannar upp och vinkar tillbaka. Han lyser upp i ett härligt smittande leende. Jag ler också. Ett ögonblicks möte som värmer i hjärtat när jag skyndar vidare...

(null)
I kanalen växer det näckrosor. :-) Men oj, vad torrt det är i gräset. 

Idag dök det där ovanliga ordet i rubriker upp: FRED!  Fred har slutits mellan Eritrea och Etiopien! :-) Efter tjugo år! 
Därmed ökar också möjligheterna att få hem den eritreansk-svenske journalisten Dawit Isaak som suttit fängslad i Eritrea sen 2001. 

Fred...vilket vackert ord...Fler rubriker med detta ord vill man se! :-)

Åtta pojkar har nu räddats från grottan i Thailand. Fyra återstår.Och ledaren.  Hoppas att det går bra för alla! Fantastiska människor som vågar försöka sig på denna riskabla räddningsaktion! 

Hopp, tro och kärlek
Och fred!
❤️

Taggar: #stadsljud#fred#räddningsaktion#ettögonblicksmöte;

Kommentera inlägget här :