47 projekt

publicerat i Allmänt;
Idag har maken "47 projekt" på gång, enligt honom själv...och jag ber honom om att inte starta det 48:e...;-) Strategin och strukturen i dessa projekt förstår jag mig inte riktigt på...strategi kanske finns, men struktur?? 
Nåja, det blir nog bra när det blir klart...:-) Det brukar det alltid bli! 

Hunden förstår sig inte heller på strukturen. "Kan han inte göra en sak i taget och stanna en längre stund på ett ställe?" Suck...Dock tur för en gammal hund att han har en husse som börjar bli lite till åren och behöver vila en stund mitt på dan...och matte, hon är stillsammare ;-) 

(null)

Jag är ju inte direkt "projektfri" heller...men jag har väl påbörjat en så där...5 olika...tror jag;-) 

Ett av makens projekt ser vi här:
(null)
Att rädda jordkällaren från totalt förfall...Hoppas hinna få den färdig innan Izabelle, barnbarnet, kommer hit: "Men farfar, NÄR ska vi måla källaren?"  :-) 

Jag har i alla fall städat ur dockskåpet efter råttbesöket, så jag hoppas att jag får godkänt ;-) 

Jaja...allt blir inte som man tänkt sig. Ekorrarna dricker vatten ur bivattnaren och talgoxen sitter på kanten av stora zinkbaljan och dricker trots att vi har ett fågelbad ;-) 

"Någon" äter upp våra jordgubbar...
Trastarna är troliga tjuvar...det vimlar av trastar av olika slag här...nu blir det nät över gubbarna :-) Vilket vana odlare naturligtvis redan skulle gjort..vi amatörer får lära oss av våra misstag...;-)

I övrigt är nog allt som det ska och det som inte är det funkar ändå :-) 


(null)

Jag skriver inget politiskt idag men i mina tankar finns de som idag ska tvångsutvisas. De som är oskyldiga...det är så grymt...:-(

Tack för att du ville titta in här idag. Välkommen åter.

Kärleksljus
❤️

Taggar: #47projekt#räddajordkällaren#strategi#struktur#alltblirintesommantänktsig#stulnajordgubbar;

Kommentera inlägget här :