Risken är ju...

publicerat i Allmänt;
Det är söndag. Barnbarnet börjar tjata om "när kommer pappa?"
Vi puzzlar, ritar, busar, plockar ihop...och snart kommer pappa...;-) 

Hunden är helt slut ;-) 

Aftonbladet och Expressen verkar tävla om att gnälla mest om Mello. Jag är glad att Mello är över. Orkar inte se en enda ilsken rubrik mer. Jo, visst, stora finalen är kvar och dit skickar Sverige Benjamin Ingrosso med ett snyggt och modernt nummer. Det borde väl vara rätt låt som vann när nu både svenska folket och internationella juryn var överens? ;-) 
Och så alla dessa märkliga kommentarer från människor som "absolut inte ser skiten" men har ett behov av att gnälla på dem som gör det ???
Jag tror att Mello behöver ett nytt koncept. Om vi nu ska hålla på med det framöver? "Risken" är ju att vi vinner hela stora "skiten"...;-) 

Läser recensionen från Rickard Söderbergs show i Gävle konserthus igår kväll och inser att hm...jag missade något där...:-( Den mannen kan förmedla kärlek han! Och underhålla. Det är ju inte direkt något "fel" på den rösten. :-) 

Nu har barnbarnet åkt hem, efter några mysiga dagar, och vi har flyttat ut i skogen igen.

Brasan sprakar gott. 
Kroppen skriker: vila!

(null)


Ja,ja,ja...;-)

Vi har två klass 1 varningar här...snöfall och plötslig ishalka...
"Än är det vinter kvar, säger mor"...

Vi börjar lite smått ana vad den här vintern ställt till med...inte roligt alls, men det kunde varit värre...äsch, vad jag ogillar det där uttrycket, det kan ju alltid vara "värre"...

En ny vecka stundar. Önskar Dig en bra vecka. 
Andas! 

Kärleksljus och hoppfullheter
❤️Taggar: #risken#närkommerpappa#varningar#alltidvärre;

Kommentera inlägget här :