Pingstdagen

publicerat i Allmänt;
(null)

Rättelse från gårdagens inlägg: det var en pastor och inte en biskop som "predikade"...förstås...men tänk om biskopar predikade om kärlek på det sättet...!!!! Så trött på alla stelnade former...men, visst, jag gick ur...så jag ska väl inte gnälla...;-) 

(null)

Igår kväll:
Jag går ut i sena försommarkvällen. Den är skönt sval och framförallt så är den ljus. Det jag älskar mest med Norrland. De ljusa nätterna. Jag bryr mig inte om protesterna om att Gästrikland inte är "riktiga" Norrland....Uppväxt i Härnösand: Gävle är också Norrland, så det så! ;-)

Nej, vi har inte en massa mygg. Det har vi inte haft på mängder med år här. Så det så ;-) 

Ishockey. I försommaren. Är normalt inte alls intresserad men när Sverige och Schweiz är i final i VM efter att ha slagit ut USA respektive Canada då känns det ändå lite kul...;-) 
(null)
Farfar, Izabelle och Farmor <3

Pingstdagen:
Det är en varm dag, denna pingstdag. Det blåser en ljum vind. Maken klipper gräset. Izabelle och jag sitter i skuggan och äter äpple. 

Kroppen börjar på allvar säga ifrån nu. Ett skov är nog på gång. Det blir som det blir...

Tar fram min trumma och så trummar jag och Izabelle en stund :-) 
Sen bygger vi pussel. Vi är riktigt bra på det. Tycker vi själva alltså ;-) 

(null)
Tur att det finns skugga

Förr var Annandag Pingst en helgdag. Sen bytte vi ut den mot Nationaldagen, så nu är det "vanlig måndag" i morgon igen. ;-) Det visste du så klart men jag skrev det i alla fall. ;-)

Jag har en känsla av att kvällen kommer att innehålla hockey...;-)

Fred och allt gott
❤️

Taggar: #detomöjliga#pingstdagen#norrlandsljus#trumma;

Kommentera inlägget här :