Godheten finns

publicerat i Allmänt;
(null)
Morsdagsbukett från sönerna. Så vacker. Och ord av kärlek därtill. <3

Söndagen blev känslosam. Dels kärleken från sönerna, dels två fina tv-program. Lill-Babs minnesgudstjänst och Mammagalan. Så mycket kärlek, så många känslor. Sång, tal, gråt, humor, hopp och djupaste allvar. Och den där fågeln som flög in i kyrkan och hördes kvittra så fort det uppstod en paus i programmet...<3

Varje gång jag ser en gala tänker jag på hur många fantastiska människor det finns. Engagerade, osjälviska, goda, medkännande människor. Under Mammagalan fick man dels se Läkarmissionens fantastiska arbete för att hjälpa kvinnor och barn runt om i världen. Och så de minst lika fantastiska mammorna som hjälper kvinnor och barn här i vårt land. 

När jag ser så mycket godhet blir jag så rörd och varm i hjärtat. Tänk om media kunde skriva om alla de positiva människorna istället för om de negativa. Berätta om allt positivt som faktiskt händer, också.
Tänk om godheten och den goda viljan fick vara i centrum och de goda människorna allas förebilder. Istället för att som nu, bli hånade och kallas naiva och landsförrädare...
(null)


Hoppas att du såg galan. Man blir varm i hjärtat av det och hoppet spirar lite. Hoppet om att godheten ska segra. Än så länge får man glädja sig över att den finns, trots ett kargt och kallt politiskt landskap. 

Idag har jag jobbat i stan och dessutom blivit fin i håret :-) 

(null)
Fullmåne i morgon. Så här såg hon ut i stan igår kväll :-) 

Kärleksljus och Hoppfullheter
❤️
(null)

Taggar: #godhet#mammagala#morsdagsbukett#kärlek;

Kommentera inlägget här :