På återseende

publicerat i Allmänt;
Den där klyschan: "Vi hade i alla fall tur med vädret"...;-) Vi hade verkligen tur med vädret och allt annat också! Blå himmel och högsommarvärme och den allra skiraste och vackraste grönskan...varenda dag!...är sååå lycklig och tacksam att vi var på ön just nu! :-)"

Trötta fötter fick vila efter våra strapatser igår, sen fick mina fötter njuta av att vada längs Tofta strand. Mitt barndoms paradis. Sand och saltvatten, wow! 
(null)

(null)

(null)

Sista kvällen: vid 20.30 går vi ut i varma luften, rundar kruttornet och är två av många som sökt sig till strandpromenaden för att njuta av solnedgången. 
(null)

Nu sitter vi på färjan. Dåliga platser men man får ju inte välja...;-) och plötsligt så säger maken: "vi sitter på fel platser"....vi byter till "rätta" som är något bättre...;-)

Sista dagen har vi "shoppat" och fixat på min fars grav. 
Fikade gjorde vi uppe på Galgberget som trots sin hemska historia är ett fint område med härlig utsikt över land och hav.
(null)

(null)

Mat intog vi i Klintehamn. På Hamncafeet. Gott och inte så dum utsikt.
(null)
Båten till Stora Karlsö

En sista tur till Gnisvärds fiskeläge. 
(null)
Mängder med häckande sjöfågel.
Vill jag lämna ön? Nej...jo, för nu...har en sån fantastisk tillvaro hemma också :-)
(null)
På återseende...<3

Tacksam! Sååå tacksam <3

Kroppen börjar säga ifrån men jag ångrar inte resan ändå. Om jag så ska sova flera dagar med värk så har själen fått sitt. Och anden. 
(null)

Glädjeljus
❤️

Taggar: #pååterseende#fika#mat#tacksamhet#glädje;

Kommentera inlägget här :