Sköna söndag

publicerat i Allmänt;
(null)
Och plötsligt blev det sommar! Shorts och sandalväder ser jag på folk som promenerar förbi. Själv sitter jag korta stunder i solen på någon av balkongerna. Det är en del pyssel och pussel det där med packning. Har packat för alla slags väder och temperaturer ;-) 
På tv:n är det hockey-VM. Det hör ihop med de första riktigt varma dagarna. Har jag märkt.  Jag är less på vintersporter så jag "bryr " mig inte. ;-) 

Bryr mig gör jag när det gäller politiken. Är så ledsen över det som nu händer. Plötsligt är S över på högerhalvan...eller plötsligt och plötsligt, det har väl varit på gång ett bra tag...
Solidaritet??? Nej, det gäller inte längre...
Jag fryser till varje gång det pratas invandrarpolitik.  För orden är så kalla...

Men jag gräver inte ner mig i detta. Har inte tid. Och kan ändå inte göra något åt saken. Det är frustrerande. Men jag låter inte frustrationen ta över. 

Låter solen värma kroppen och den frusna själen. Nu vaknar allt igen. Återuppståndelse. Knoppar brister. Grönt är färgen som dominerar allt i naturen nu. 

Jag tycker synd om alla allergiker. Själv tar jag medicin. Började när jag märkte att det här blir en besvärlig vår. Jag är inte svårt drabbad. 

Tidigt i säng, tidigt upp i morgon! 

Änglar och massor med energi är det i min tavla. Så uppfattar min själ våren. 

Sol och värme önskar jag dig!
❤️

Taggar: #skönasöndag#sommarvärme#kallpolitik#minsjälsvår;

Kommentera inlägget här :