Solhatt på

publicerat i Allmänt;
Överfarten till Nynäshamn gick fort. Som det alltid gör om de visar en bra film. Denna gång Victoria och Abdul. Sevärd. Om drottning Victoria och en indisk undersåte. Den är tydligen "nästan" byggd på en verklig historia...:-) Judi Dench spelar den gamla drottningen. Så bra! 

(null)
"Vårt" hotell består av ett helt kvarter. Det är därför vi fick ta oss upp och ner och runt hörn innan vi nådde vårt rum. ;-) Det har sin charm och ger motion...;-)
(null)
Det är väldigt trångt i gränderna i Visby. En biltur är ett äventyr. ;-) Det är knappt bilen får plats mellan husen och så ska man ju svänga också...;-) Du charmiga medeltida stad. <3
(null)
Ett av alla dessa charmiga gamla hus :-)

Ja, det var lite kuriosa...

Nu njuter jag av att möta våren/försommaren en gång till. Här uppe ligger vi "lite efter i tid" ;-) Grönskan är i sin skiraste form. Det har hänt mycket under veckan vi varit borta. Påskliljor och Pingstliljor blommar. Liksom Gullvivor och andra vilda vårblommor. Våra perenner verkar ha klarat vintern och våra "odlingar" har tagit fart. Sonen har skött om allt till belåtenhet. :-) 
Värmen är stark, jag får sätta mig i skuggan en stund. 
Solhatt på! :-)
(null)

Maken jobbar, klipper gräs, fixar och grejar...jag väntar till i kväll med att jobba...+27 i skuggan, en mycket svag vind...underbart...men kroppen säger stopp och knoppen "kokar"...;-) 
Jag och hunden tar det lugnt.

Fast...har fixat en grej ;-) (null)
En bivattnare. Man tager vad man haver och man gör vad man kan. ;-)

Slöbläddrar nyheter. Det är förskräckligt och riktigt farligt det Trump håller på med i Mellanöstern. Är det krig han vill ha? Att provocera så som han gör kan sätta världen i brand. 
Minst 55 döda i blodbadet...och det finns de som firar...vad är en människa värd? 

Så bra jag har det här i min vrå av världen...
(null)
Nu blommar häggen...

Och göken gol...

Frid och allt gott
❤️

Taggar: #senarevår#hägg#solhatt#smalagränder#brafilm#blodbad#bivattnare;

Kommentera inlägget här :