Befrielse och hårt arbete

publicerat i Allmänt;
(null)

När insikten slår till och det innebär dels en befrielse men också att hårt och smärtsamt arbete ligger framför en...där är jag nu...
Jag har aldrig längtat så mycket efter frid i själen som jag gör nu. 

(null)

Och frostig november fortsätter att bjuda på skönhet. Att tacksam ta emot. Njuta av. 

(null)

Kylan har slagit till och värre ska det bli. I alla fall i delar av landet. Varningar för kraftigt snöfall och ishalka. Var rädda om er! 

(null)

Idag, onsdag 28 november , har två  i vår släkt födelsedag och min äldste son och hans fru har treårig bröllopsdag! Grattis till dem! <3

(null)

Jag läser om palmoljans skadeverkan på miljö och djur. Blir lite förvirrad. Försöker förstå vad som menas med certifierad palmolja. Ser listan över chokladgodis som innehåller palmolja. Bl a Aladdinasken finns med där...läser också listan över godis som inte innehåller denna olja. Skumtomtar utan choklad från Cloetta finns med där. Hör ni min suck av lättnad? Hi hi...;-) 
Och...så är det olika med pepparkakorna som man köper på burk också...
En del struntar i detta, andra tar det på allvar. Jag för min del tänker läsa på lite mer. 

(null)

Den oändliga historien om regeringsbildningen...jag undrar fortfarande om vi har en ny regering till jul? Kanske blir det nyval...låter väldigt jobbigt, tycker jag...Redan i förskolan försöker vi lära barn att samarbeta...men vuxna politiker??? Det som funkar i kommunerna verkar vara väldigt svårt på riksdagsnivå. 

(null)

Tänd ljus i mörkret. 
Och glöm inte att släcka dem när du lämnar rummet. 
Ljuset från ditt inre får brinna dygnet runt. 
Mitt ljus är på sparlåga. 

Kärleksljus 
❤️

Kommentera inlägget här :