2 oktober

publicerat i Allmänt;
(null)


Dagens "HEJA!" :
ICA slutar med engångsartiklar i plast. Satsar på alternativ i stället. Hoppas andra följer efter. 

Hur är det med rosa bandet? Jag har nu läst så många protester och så många uppmaningar att bojkotta kampanjen...t o m från Cancerfondens tidigare vice ordförande. Protesterna gäller framför allt samarbetet med företag som säljer produkter som innehåller mycket socker. 
Ja, det låter ju märkligt...kontraproduktivt...

Om jag förstått saken rätt (lite förvirrad först) så inföll vegetariska världsdagen igår och den nationella vegetariska dagen infaller 1 februari. Dessutom missade jag att det var kaffets dag igår...;-) Oj, oj, oj...hi hi...nej, jag har inte snöat in på temadagar! :-D Men man kan tro det! 

Jag kommer troligen aldrig bli vegetarian men jag försöker minska ner på kött. Jag respekterar alla som väljer att bli vegetarianer eller veganer. Av vilka skäl de nu än har. Och jag är öppen för att lära mig mer. Smarriga och lättlagade recept mottages tacksamt. 

Förkylningen/infektionen håller i sig. Eller "i mig" kanske jag ska säga. Försöker hålla mig uppe under dagarna om så bara för att sitta i soffan. Hör om många som har liknande symtom. 

Och så: 
Jaha, Kristersson får i uppdrag att försöka bilda regering...han har två veckor på sig...och SD knackar på dörren...

Tisdagkväll. Det blir lite jobb för min del och hockey på tv:n för maken. Och hunden?  (null)

Var rädd om Dig! 
Kärleksljus 
❤️

Kommentera inlägget här :